Fornøyelsesparker i Norge

Nytt deksel og skjermbeskytter

Når disse to beskyttelsene er på plass venter moro og spenning i Kaptein Sabeltanns Verden. Mobilen er selvfølgelig med for hvem ønsker ikke bilder fra dyreverdenen og farlige pirater? Til og med pirater praktiserer gode smittevernregler så her er det ablegøyer hele sommeren.

Flotte bilder med mobiltelefonen

Med underholdning som «Tokt med den Sorte Dame», «Kaptein Sabeltanns tokt i Kjuttaviga» og «Kaptein Sabeltann velger mannskap til tokt på Grashavet» og andre show er det masse å få med seg. Det fine med mobiltelefonen, ekstra batteri og deksel iphone 11 for beskyttelse, er at den flittig kan brukes til bilder og morsomme videoopptak. Det er mye spenning å få med seg i Kaptein Sabeltanns Verden. Mange gode ferieminner som kan nytes igjen og igjen skapes her.

Mye ablegøyer og moro

Det er mange aktiviteter for barn og unge inne i Dyreparken og Kaptein Sabeltanns Verden. Hinderløype i Grevens Forheksede Labyrint, og Pinky og Sunnivas Ildprøver er begge steder hvor du kan måle krefter og til og med bli en bedre pirat. Det blir mye aktivitet for mobiltelefonen, og det lønner seg å sørge for godt batteri og ekstra lader til den. Det er mange ting som krever gode bilder, og med alle opplevelsene ønsker du ikke å bli tom for batteri. En død mobiltelefon er ikke bra. 

Trenger barn eller voksne pauser i løpet av aktivitetene er det mange steder hvor du kan sette deg ned, slappe av og koble ut med herlig mat fra spisestedene som «Kjuttas Brød og Salat», «Setra» og «Sjørøvergrillen», Sjørøverfrokoster, pizzarestauranter, Kjuttavigas Vertshus, Ekorn-Jensens Kafe, Hakkebakkeskogen og mer som alle har fristelser. Norge har mange flotte fornøyelsesparker å by på!

Mobiltelefonens egenskaper

Enten dere splitter lag, noen vil se mer dyr, eller kjøre en karusell, er det enkelt med mobiltelefonen å møte opp igjen. En tekst eller et pip er alt som skal til for å samles og gjøre noe annet. Andre aktiviteter som bør besøkes er Bilbanen, Jungelland. Fyrtårnet, Traktorbanen, Safari, Kaptein Sabeltanns Smokkarium og flere. Noen favoritter for de større barna er Tømmerrenna, JungelBob, og Spøkelseshuset, Et skumlere Hus. Sabeltanns Verden er fylt med aktiviteter for alle. De store barna vil nok gjerne utforske litt på egenhånd, og knipse egne favorittbilder med mobiltelefonen. IPhonehuset har mange produkter som kan hjelpe deg med alles mobiltelefoner.

Dyreparken og spennende dyr

Med mye flott å se på og gjøre, er det smart å planlegge litt. Lag enkel oversikt med mobilen slik at alle får med seg favorittene. Litt skremmende dyr er alltid populært, og dyreparken kan gi deilig avbrekk fra alle aktivitetene i Kaptein Sabeltanns Verden, KuToppen, Kardemomme by og Hakkebakkeskogen. Nyt mer enn 120 dyrearter, og ta mobilbilder av elegante giraffer, og spennende dyr som Ringhalelemur, Borneo Orangutanger, Gepard, Sibirsk tiger, Rødpanda, Løve, Surikat, Ulv, Elandantilopen, Alpesteinbukk, Baktrisk kamel, esel og flere. Nyt alt og kos deg!

bard