Fornøyelsesparker i Norge

Fornøyelsespark i hagen?

Kanskje må du belage deg på enda en sommerferie på hjemmebane, da vi ennå ikke vet hvordan pandemien vil påvirke oss. Det er ganske slitsomt å ikke vite hva man kan gjøre i ferien, men det gjelder for de aller fleste. Vi bør og må forholde oss til de karantenereglene som fins og gjøre som statsministeren og folkehelseinstituttet (FHI) sier.

Men, vi har sett på hvordan man med enkle grep kan lage litt moro for ungene. Her kan både store og små delta. En liten fornøyelsespark i hagen kan man fort sette opp, men vi skal ikke anbefale skumle berg- og dalbaner som er dårlig sikret. Her er noen helt enkle tips til hvordan man kan nyte feriedagene i hagen selv med små grep.

Vannsklibane

Det eneste man trenger for en vannsklibane er to ting. Det er selvfølgelig lurt å ha en liten bakke, men det er ikke helt avgjørende for å få litt moro ut av det. Vi anbefaler å ha to eller flere presenninger klare. De kan man feste med teltplugger. Har man ikke presenning, kan man kjøpe vannsklie for 89,- hos Jula. Selv et teppe kan gjøre nytten for de alle minste. Da er det bare å koble til hageslangen og gi underlaget en glatt hinne.

Renovering i hjemmet står kanskje også på plakaten i sommer. Vask ut av rommene, og oppgrader med nytt interiør i stua, kjøkkenet, tv-rommet og så videre. Nettbutikken Trendcarpet har masse flotte tepper og annet spennende tilbehør.

Telt med mange muligheter

Et telt kan bli en del av flere spennende attraksjoner for barna:

  • Hinderløype
  • Spøkelseshus
  • Kinosal
  • Lese bøker med lommelykt

En stor lavvo fungerer perfekt for hete sommerdager i sola. Her kan alle barn leke sammen. Bygg opp med kosekrok og rader for å se på en film. Her kan man ha en liten resepsjon og late som man skal betale inngangsbillett.

Overnatting i telt er noe alle barn elsker. Her er de kort fra hjemmet og likevel har de litt egentid. Det fins mange tips til hva man kan gjøre for å lage litt moro i hagen for barna. Bruk tiden til sommeren godt, for snart går vi alle ut i ferie.

bard