Fornøyelsesparker i Norge

Danmark – mye mer enn bare Legoland

Da er sommeren kommet, og grensene til Danmark er åpnet for oss nordmenn igjen – imidlertid med noen få restriksjoner. Dette betyr at nordmenn valfarter til Danmark mer enn noensinne tidligere. Men, Danmark er mye mer enn bare Legoland, røde pølser, eller Tivoli fornøyelsespark. Våre kjære naboer har noe for alle aldersgrupper. Det finnes et stort antall fornøyelsesparker som er vel verdt et besøk i år. I denne korte artikkelen tar vi for oss tre av de mest populære, som alternativ til Tivoli og Legoland.

Besøk Djurs Sommerland

Djurs Sommarland kan by på mer enn 60 forskjellige spennende aktiviteter. Noen av de mest populære er vannlandet, sommerlandet, lilleputtlandet og afrikalandet. Parken holder åpent mellom mai og september måned fra kl. 10.00 til 20.00. Skaff deg alt du trenger av campingprodukter fra https://estore.nu/no/ til gode priser.

Dyrehavsbakken – verdens eldste fornøyelsespark?

Allerede helt tilbake i 2004 kunne Dyrehavsbakken enormt populær og skilte med over 2.5 millioner besøkende, altså nesten det samme antallet besøkende som Legoland og Tivoli. Denne parken påstås å være verdens eldste fornøyelsespark med en historie som går hele 400 år tilbake i tiden.

Bli gullgraver i Bon Bon Land

Du har sikkert hørt om Bon Bon-snop, ikke sant? Denne flotte fornøyelsesparken ligger rett utenfor byen Næstved som er litt under en times kjøring utenfor København. Parken kan skilte med populære attraksjoner som den største slikkepinnen i verden, gullgraving, berg og dalbane og ikke minst den populære Ormen. Parken holder åpent mellom april og oktober måned og inngansbilletten ligger på 200 kroner pr. billett. Så, stikk heller innom noen av disse litt mindre kjente, men like så spennende fornøyelsesparkene i deilige Danmark i sommer. Barna vil garantert få mange fine minner for livet.

God fornøyelse!

bard