Fornøyelsesparker i Danmark

Legoland

Legoland er vel et sted de fleste av oss som bor i Norge har hørt om, uten tvil. Legoland er et fantastisk sted for både små og store. Dette er vel en av de mest populære fornøyelsesparkene i hele Skandinavia. Det er i alle fall en veldig sterk konkurrent. Selv om man er norsk og bor i Norge så skal det veldig mye til at man ikke har hørt om Legoland før. For å besøke denne fornøyelsesparken så kan man ta fly, kjøre eller ta danskebåten. Det er mange som forbinder å ta danskebåten med å dra til Legoland. Hvis du ikke har vært der før, så har du masse å se frem til når dagen kommer for at du kanskje bestemmer deg for å faktisk dra.

Du burde velge Legoland!

Legoland har et veldig godt rykte og det er over 13 000 Google-anmeldelser hvor de fleste av dem er ganske positive. Fornøyelsesparken åpnet helt tilbake i 1968, så det er ikke en eneste tvil om at de gjør masse riktig.

Hvis du er en fan av lego så er dette en utrolig god grunn for å dra dit. Selv om du kanskje ikke er en like stor fan nå men du var det før da du var mindre, så er det fortsatt verdt det. Da kommer nok følelsen av nostalgi tilbake og du kan legge merke til gamle og nye lego karakterer. Du vil nok legge merke til flere som du har aldri her sett før heller. Hvis du ikke er så fan av lego, men barna er veldig stor fan, så anbefaler vi likevel at du tar deg en tur for deres skyld.

Det er flere steder å overnatte hvor rommene har forskjellige lego temaer. Tenkt deg å overnatte på et rom med et tema om riddere eller pirater.

bard