Fornøyelsesparker i Sverige

High Chaparral

High Chaparral er enda en fornøyelsespark med et tema om det ville vesten. Området er gedigent i og med at det strekker seg over 130 000 kvadratmeter. Dette er også en fornøyelsespark som ble grunnlagt for flere år siden akkurat som flere av de vi har snakket om, og dette var i 1996 da drene ble åpnet av Bengt Erlandsson.

Show

På nettsiden til HIgh Chaparral så kan du se en oversikt over karakterene i parken. Noen av de du vil legge merke til er blant annet Lucky Luke, som du helt sikker har hørt om før. I tillegg vil du kunne møte den legendariske Zorro.

Overnatting

Det er flere muligheter for overnatting inne i parken. Du kan også bo i nærheten, men innenfor parken er det tematisert som den ville vesten.

Glad i hund?

Det er ikke veldig vanlig å kunne ha med seg hunder i en fornøyelsespark, men det kan du faktisk hvis du velger å besøke High Chaparral. Dette må jo være fantastiske nyheter for de som har hund eller skal dra med noen som har hund. Den kan taes med rundt i parken men dette er bare hvis den går i bånd, så klart. I tillegg er du også nødt til å plukke opp når den går på do. Det er ikke noe krav, men så klart er det lurt å ha en rolig hund eler i alle fall ha kontroll på hunden.

Det vil plage gjestene hvis den bjeffer eller hopper på andre mennesker man ikke kjenner osv. Derfor er det viktig å ha kontroll på den, sånn at alle får en herlig opplevelse i parken. Vi tror at det å ha hunder der vil være med på å gjøe det enda koseligere, så lenge du passer på at de oppfører seg da.

Ekstra informasjon

På campingplassen så er den en badeinnsjø.

For de som bor på Wild West Inn og for de som bor i hytter så erdet gratis parkering. Tillatelsen til parkering vil du kunne få i Wild West inn i resepsjonen. Ellers koster parkering 20 kr per time eller 60 kr for en helt dag.

Du kan ta ut penger inne i banken i parken, eller så kan du bruke minibanken.

High Chaparral er en park som er tilpasset for funksjonshemmede, noe som er utrolig lott.

For de som ønsker å ta med sin egen mat og for eksempel grille, så er det områder hvor man kan gjøre dette.

Det kan også bli leid vogner som du finner på innsiden av inngangen. Prisen for dette er 50 kr.

bard