Fornøyelsesparker i Sverige

Liseberg

Liseberg kan skryte veldig over hva de har fått til i og med at de er en av Sverige sine mest populære fornøyelsesparker. Det er flere av oss som bor i Norge som har hørt om dette stedet og mange av oss har til og med vært her.

Liseberg har nesten nådd 13 000 Google-anmeldelser hvor de aller fleste er gode tilbakemeldinger. Dette er nesten helt likt som når det kommer til Google-anmeldelsene av Legoland som du kan se lenger nede på siden.

Liseberg åpnet dørene sine helt tilbake i 1923, og om ikke alt for mange år så er dette faktisk 100 år siden. Fornøyelsesparken har mange forskjellige attraksjoner som Balder, Aerospin, AtmosFear og Kaffekoppen er bare noen av dem.

Under skal vi snakke om to attraksjoner i som vi anbefaler at du prøver. Begge disse kan gi deg et skikkelig kick, men kanskje mest sannsynligvis flere kick der hvor adrenalinet virkelig stiger.

AtmosFear

Den første er AtmosFear som vi nevnte over. Dette er en attraksjon som ble lagt til i 2011 men før dette var det også brukt som en attraksjon, bare at det ar et utkikkstårn hvor man kunne ta heis opp. Senere ble det til et frittfallstårn som faktisk er det høyeste i Europa og samtidig en av de høyeste bygningene i Gøteborg. Hvis du ikke får et sug i magen når du sitter og faller så langt ned i en raskt fart, så er det noe feil. Dette er kanskje litt for mye spenning for noen, men for andre så er det en skikkelig opplevelse. I tillegg får man veldig god utsikt!

Spøkelseshuset

Du har helt sikkert vært i et spøkelseshus før. Enten om dette har vært et sted i Norge eller i et annet land så tror vi fortsatt at det ikke er det samme som du kan oppleve i Liseberg. I spøkelseshuset, Spökhotellet Gasten som det egentlig heter, i denne fornøyelsesparken så vil du gå sammen med flere mennesker og det er ikke bare skumle omgivelser å se, men det er faktisk ekte mennesker som beveger seg der inne. Plutselig ser du til siden også er det en person som ser på deg, eller så kan det være en ekte person som hopper frem for å skremme deg eller kanskje personen bare følger etter deg og puser ned i nakken din.

Alt dette gjør opplevelsen enda mer realistisk og spennende. For noen kan det kanskje bli litt mye, men for andre er det bare utrolig spennende. VI anbefaler virkelig at du prøver denne attraksjonen, men bare om du tror du kan takle det så klart. Det er skummelt, men om du er glad i å bli litt skremt på den måten og vil oppleve skikkelig adrenalinkick, så er det den perfekte attraksjonen for deg, uten tvil.

bard