Fornøyelsesparker i Norge

Hunderfossen familiepark

Hvis du ikke kjenner igjen navnet til denne fornøyelsesparken, så kjenner du kanskje igjen statuen av det store trollet med den lange nesa. Denne statuen er det veldig vanskelig å gå glipp av hvis du besøker parken. Den er utrolig stor og den er ganske herlig. Hvis du så kartet over Hunderfossen så ville du kanskje blitt litt overrasket over hvor stor den er, så det er ikke noe tvil om at det er masse å finne på når man først velger å besøke den.

Attraksjoner

Attraksjonene i Hunderfossen familiepark har over 60 attraksjoner og aktiviteter for alle som besøker parken. De passer både for de som er små og for de som er store. Du kan dra på familierafting eller så kan du eventuelt prøve Trollfallet. Her er det masse spenning å oppleve, men også masse herlig å se på.

Overnatting

Det er ikke mer enn noen hundre meter fra inngangen at du finner Hunderfossen Hotell & Resort. Hvis du for eksempel ønsker å kjøpe et pakketilbud så kan du overnatte her i tillegg. Vi liker at hotellet passer veldig godt inn med mer av det man kan se i parken.

bard