Fornøyelsesparker i Norge

Tiden for å dra til en fornøyelsespark

Selv om det for tiden er litt kald vind og det nylig var snø flere steder i Norge, så er det ikke noe tvil om at sommeren er rett rundt hjørnet. Pollenspredningen er i anmarsj, og solen titter frem med blå himmel. Sommeren i Norge er fantastisk, og de fleste av oss liker å tilbringe tiden ute. Noen drar på camping, andre slapper av i sola, noen drar på biltur og andre bader i tjernet eller i en fornøyelsespark.

Fornøyelsesparker i Norge

I Norge har vi en del fornøyelsesparker rundt omkring. Det er flere av disse som er verdt å besøke når sommeren er her. Noen av stedene vil du kunne besøke om vinteren også, med tanke på at det er inne. Under har vi lagt til noen av de stedene vi anbefaler på det sterkeste enten du skulle ønske å ta deg en dukkert alene, eller med venner og familie.

Aquarama Bad

Aquarama Bad ligger i Kristiansand og er åpen til klokken 21 alle dager, utenom helgene, da det holder åpent til kl. 18. Aquarama Bad er både for bading ute og inne, så når du drar hit spiller ingen rolle, men det vil så klart være best nå som det snart er sommer, sånn at du kan dra nytte av begge deler.

Pirbadet

Pirbadet finner du dersom du tar turen til Trondheim, og dette er et innendørs badeland, eller skal vi si en innendørs badepark, som strekker seg over et stort område. Pirbadet passer perfekt uansett om du er gammel, voksen, ungdom eller barn. I tillegg til det store området er det også mulighet for å velge et mer lukket område hvor det er mer stillhet og ro.

Grottebadet

Tar du turen til Harstad vil du kunne besøke Grottebadet. Dette er et ganske fascinerende sted med tanke på at det befinner seg inne i fjellet, og du kan tydelig se at du befinner deg inne i en grotte om du ser på veggene og opp i taket. Tar du turen hit vil du helt klart få en unik opplevelse, og det er verdt alle pengene.

Sørlandsbadet

I Lyngdal kan du besøke Sørlandsbadet, hvor du kan bade både inne og ute. Her er det basseng, steambad og sauna. Du vil kunne svømme i et basseng som er på rundt 25 meter, og stupe fra stupebrettet om det er noe du liker.

Nordlandsbadet

Nordlandsbadet ligger fint til i Bodø. Her kan du også bade både ute og inne. Dette er et sted som passer best for de unge, men du vil også kunne kose deg som voksen. Det er hele 7 basseng totalt, og to vannsklier.

Hvis du ikke har masse badeutstyr kan du kjøpe med deg en luftmadrass fra byggmax til bare 20 kroner, for å ta med til en av fornøyelsesparkene over. Da kan du ligge å flyte på denne, og nyte solen i sommerværet.

bard