Fornøyelsesparker i Norge

Kongeparken

I Kongeparken kan du oppleve over 60 forskjellige aktiviteter og du kan glede deg til massevis av moro og spenning. Kongeparken ligger i Gjesdal Kommune i Ålgård og den åpnet tilbake i 1986 i mai. Den har nesten 1000 Google-anmeldelser, og at det er en populært destinasjon er det ikke noe tvil om.

På nettsiden deres kan du se at de har mange aktiviteter å velge mellom som klatring, flere karuseller og andre ting. Under har skal vi snakke kort om to eksempler.

Kræsjebilene

Du skjønner nok raskt hva kræsjbilene handler om. Her skal du sitte i radiostyrte biler og du kræsjer inn i de andre bilene. Dette er det mange som synes er veldig gøy og det har de god grunn til. I disse er det plass til en eller to personer, så du kan kræsje i vei med en venn ved siden av deg.

Sjokoladefabrikken

Denne sjokoladefabrikken er ikke akkurat som Charlie og sjokoladefabrikken, men vi er nødt til å si at det er spennende for barna i og med at de vil kunne lage sin egen bamsesjokolade. Men først får de lære historie om sjokolade og akkurat det man trenger for å kunne lage det.

bard