Fornøyelsesparker i Danmark

Djurs Sommerland

Djurs Sommerland er både badeland og en fornøyelsespark i Nimtofte. Årlig så har faktisk parken hele 800 000 gjester. Dette betyr at Djurs Sommerland er den fornøyelsesparken som er den fjerde største i Danmark. Den åpnet tilbake i 1981 og har vært veldig populær siden som du kan forstå etter hvor mange gjester parken har årlig.

Temaer

Det ser ut til at parken har 8 forskjellige temaer i parken. På dansk er disse Bondegårdsland, Sommerland, Mexicoland, Piratland, Vikingeland, Westernland, Vandland og Afrikaland. Dette er ganske mange temaer og de sørger for å ha god variasjon i dem. Det gjør at de har noe flere liker og derfor kan det være spennende for flere å faktisk komme til denne fornøyelsesparken.

Attraksjoner»

Det er veldig mange attraksjoner i Djurs Sommerland og noen av disse er Kornmøllen, Andedammen, Det Nye Vandtårn, Rio Grande Rafting, Den Vilde Hønsejagt, Thors Hammer, Buffalo Bumper Cars, Kannibal Gryderne, Colorado River, Wild West Karrusellen, Djurs Expressen, Waikiki Surf School og Water Slides.

Når vi sier at de vi nevnte over bare er noen av dem, så skjønner du kanskje hvor mange attraksjoner de egentlig har. Her er det absolutt noe for alle.

bard