Fornøyelsesparker i Norge

Ramme inn de gode sommerminnene

En av de beste minnene våre kommer fra når vi fikk være med på tivoli eller en fornøyelsespark i barndommen. Når vi prøvde tekoppene for første gang, eller gikk oss bort i spøkelseshuset. Når vi spiste metervis med sukkerspinn og ble så kvalme av flere runder på karusellen.

Men disse minnene kan bli vakre bilder også. Det er så mye farge i disse parkene, som symboliserer glede, lek og moro. Bruk forskjellige rammer for å få frem de viktige minnene. Hvor skal bildene henges opp, enten på barnerom, i gangen eller på et hjemmekontor? Mulighetene er mange, men rammer er og blir det som samler familien i et knepp.

Fotorammer

Dette er rammer i alle mulige størrelser. De minste står gjerne plassert utover i hyller og på kommoder. De som er litt større kan henge på rekke og rad for å vise frem alle barna man har oppdratt gjennom voksenlivet.

Veggrammer

De aller største kan man henge opp på de store veggene, i en trappeoppgang eller på stua. Veggrammer har gjerne sin egen historie å fortelle. De har vakre mønster eller utskjæringer gjort med en stødig hånd og en skarp kniv.

Ramme med bilder i bildet

Man kan også gå for en unik løsning. Man må ha en papir, lim og saks. Dette er de hverdagslige bildene man henger opp på kjøkkenet. Rammene er ofte tynne og markante. Her bruker man sine evner til å skape et eget kunstverk av bilder man har tatt. De man må skrive ut selv på printeren eller ta med til fotobutikken.

En viktig del av interiøret

Men det er ikke motivet som er viktig for deg. Det er symbiosen i interiøret som er viktig. En dynamikk som plasserer alt i riktig orden. Farger, størrelser, stil og følelse. Hvordan du vil ha det er uvisst, men det kan hende det er det overraskende som gjør at du vil eksperimentere med rammer.

bard