Fornøyelsesparker i Norge

Bø Sommarland

Bø Sommarland er en veldig populær fornøyelsespark. Den ligger i Bø i Telemark, som mest sannsynligvis ikke kommer som noen overraskelse. Bø Sommarland har mange gode anmeldelser på nettet, og man hører masse positivt om stedet fra andre mennesker. Det har seg faktisk sånn at det er Skandinavias største vannpark, og i tillegg til at det er en vannpark med ufattelig mange bra vannbaner, så er det også mulighet for å leke på lekeplass, kjøre leketraktor og for eksempel spille minigolf.

Det var i 1985 parken ble åpnet og da het den Telemark Sommarland, men byttet navn senere. Det er Parques Reunidos S.A. som eier Bø i Sommarland. Som vi sa i sted så er det et spansk selskap som har hovedkontoret sitt i Madrid og det er det samme selskapet som eier Tusenfryd. Man skulle kanskje ikke trodd at det var et selskap fra Spania som eide to fornøyelsesparker i Norge, men det har seg faktisk sånn at det er slik. Spansk eller ikke, så er det sånn.

Attraksjoner

Det finnes flere spennende attraksjoner Bø Sommarland og du kjenner sikkert igjen noen av navnene. Den ene er heter Magasuget og det er som navnet heter at man får et skikkelig sug i magen. Et par andre er Jettegryta og Halfpipe.

Overnatting

Hos Bø Sommarland så er det mulighet for å overnatte. Det er campingplasser der, hytter og leiligheter som er av høy standard. Det er også hotell i nærheten som du kan bo på som har svømmebasseng. Det siste valget blir vel det ultimate valget for de som elsker å bade. Bade når an er i fornøyelsesparken og når man er på hotellet. Blir det bedre enn det?

bard