Fornøyelsesparker i Norge

Spar strøm og gi mer underholdning til barna

Mange av oss fikk kanskje ikke oppleve like mye som vi ønsket på sommerferien i 2020, og mange holder nå pusten for at tiltakene som er iverksatt blir lettet igjen slik at neste sommerferie kan bli fylt av eventyr og avslapping. Vi kommer kanskje ikke til å reise like langt lenger, og da er det ypperlig å besøke en fornøyelsespark eller klatrepark i Norden; det er gøy for både store og små, og kan kombineres med mange andre spennende aktiviteter også.

Start sparingen nå

Mens vi venter på at en ny sommer skal komme rundt hjørnet, er det ingen grunn til at vi ikke kan begynne å spare penger allerede nå. Ofte vet man ikke hvor man skal begynne for å spare, men heldigvis finnes det mange muligheter. Det å bytte strømleverandør kan være et smart sparetiltak, slik at man unngår høye strømregninger nå på vinterhalvåret. Ved å bruke en smart strømleverandør Tibber kan man få endret de skyhøye kostnadene som kulda fører med seg, og holde det koselig og varmt inne selv på de kaldeste dagene. Ved hjelp av Tibber har du full kontroll på strømforbruket, og kan enkelt se hvor du kan prøve å stramme inn forbruket ditt. Det har strømselskapet iverksatt ved hjelp av en applikasjon som du laster ned til smarttelefonen eller nettbrettet ditt, slik at du alltid vet hva du bruker, og slipper unna store overraskelser når regningen kommer.

Innovasjon og bærekraft

For å gi barna våre den fremtiden de fortjener, vet vi alle at vi må endre mange av levevanene våre for å ta vare på planeten vår. Ved å ta vare på miljøet hjelper vi fremtiden, og vi må ikke glemme at barna er fremtiden. Når våre dager er omme, skal både dem, barnebarn og kanskje til og med oldebarn leve videre på planeten vår. Ved å velge en bærekraftig strømleverandør, gjør du smarte valg hver eneste dag.

Smart styring

Men Tibber kommer også med flere fordeler. De har integrert smart styring i appen sin, slik at du som sagt alltid vet hva du bruker – også når du er på ferie. Hvis du har glemt å slå av lyset i gangen eller panelovnen i stua hvor de siste klærne tørket seg før avreise, kan du enkelt slå av apparatene på vei til feriedestinasjonen din. Appen hjelper deg å sørge for at alt som skal være slått av mens du er i feriemodus er slått av, men det er ikke alt: når du er klar for å vende bilen hjemover igjen, kan du slå på det du ønsker, slik at barna kommer hjem til et ferdig oppvarmet hus eller full belysning.

bard