Fornøyelsesparker i Norge

Bø Sommarland i Telemark

Covid satte en stopper for mange bedrifter, og forlangte endringer for de som fikk lov av myndighetene å åpne for publikum. Mange jobber gikk tapt, manges fremtid er fortsatt usikker, og sluttresultatet er uvisst. Ingen vet når dette stopper, og hvor mye endringer vi har foran oss.

Rabatter, billetter og endringer

Mye handel og billettservice er flyttet til Internett. Dette fordi smittevernregler krever færre besøkende for å imøtekomme 1-meters avstand. Mange driftsrutiner er endret, og mye forandret for at gjester og ansatte kan føle seg trygge, og ha moro uten å redsel. God helse for ansatte og gjester er viktig. Kjøp av billetter for mange aktiviteter er flyttet, og det anbefales å sette seg inn i endringer før en kommer til Bø Sommarland.

For dine nettkjøp anbefaler vi å sjekke rabattkode for bedre priser hos nettbutikker. Mange har måttet flytte butikksalget til Internett på grunn av Coronaviruset. Det samme gjelder utallige andre tjenester som offentlige etater, skoler, kurs, bestillinger til fornøyelser med mer. Butikker som har fått lov til å åpne igjen har strenge munnbind regler, hyppig håndvask og desinfisering. Butikker har lagt inn tider for personalet til økt renhold og desinfisering hver dag, og langt nøyere for å ivareta smittevernloven. Antall kunder i butikken er sterkt redusert, og nye handlemønster eksisterer for butikkene.

Parkens areal og aktiviteter

Det er stor plass i parken, og ikke vanskelig å ha litt avstand. Skliene som Jettegryta, Halfpipe, og Magasuget for de vågale, krever alle desinfisering av hender før spenningen starter.

For spenning som ikke krever maks vågalt mot er det Sjøormen Sjur, Vassføyka og Sikk Sakk, Mot i brøstet, og Super Surfer.Hånddesinfisering før eventyret ut sklia begynner.

Snille attraksjoner som er åpne er Lille Tarzanløype, Barnebasseng med sklier, Hompetitten, og Bøverstranda.

Attraksjoner som Maurtua, Gaustatoppen, Splash, Tråbilbane, Brioborgen, Boblebad og flere er stengt på grunn av COVID-19.

Forholdene justeres ved behov så sjekk før du kommer.

bard